رنگ شناسی در طراحی دکوراسیون
رنگ درک بصری از طول موجهای مختلف نور مانند قرمز ، سبز و غیره است. رنگ از طیف نور مرئی ناشی می شود که با سلولهای حساس به رنگ شبکیه تعامل می کنند و به رنگ دید می دهند. رنگ ممکن است براساس درجه تحریک سلولهای مختلف حساس به رنگ تعریف یا تعیین شود. علم رنگ Chromatics است که شامل درک رنگ ، منشا رنگ در مواد و درگیری مغز است. رنگ شناسی علم در مورد رنگ ها و تأثیر آنها بر انسان است.هر رنگ (تک رنگ) طول موج خاصی دارد. از بین هفت رنگ ، پاسخ طیفی انسان در منطقه زرد-سبز (۵۵۰nm) به اوج خود می رسد زیرا این رنگ ها در طبیعت بسیار زیاد هستند. رنگ زرد بیشتر از سایرین دیده می شود به طوری که در تابلوهای Sign ، علائم راهنمایی و رانندگی و غیره استفاده می شود.
منظور از رنگها در رنگ درمانی چیست؟
رنگ های مختلف، بیماری های مختلف را درمان می کنند. به عنوان مثال ، چراغ های آبی یا بنفش ضدالتهاب و آرامبخش هستند. رنگ سبز به تصفیه و پاکسازی کمک می کند ، نور رنگ سفید و زرد باعث تحریک سیستم لنفاوی می شود. نور قرمز نیرو آور است اما اگر از قبل تنش داشته باشید ممکن است باعث تحریک شود.
حالا رنگ شناسی چیست؟رنگ شناسی نوعی روانشناسی رنگ است که از رنگها برای تأثیرگذاری بر خلق و خو ، عملکردهای جسمی و رفاه استفاده می کند. همچنین به عنوان کروموتراپی شناخته می شود ، که “” یک روش درمانی است که از طیف مرئی (رنگ) اشعه الکترومغناطیسی برای درمان بیماری ها استفاده می کند.
ترمیم کننده ترین رنگ چیست؟در انتهای دیگر طیف رنگی نشان داده شده است که نور قرمز در درمان سرطان و یبوست و بهبود زخم ها موثر است.به طور کلی گفته می شود که رنگ قرمز با افزایش اشتها ، کاهش افسردگی و افزایش احساس خشم ، بنفش با افزایش خلاقیت و توسعه مهارت های حل مسئله ، نارنجی با خوش بینی ، آبی با احساس امنیت و بهره وری و سبز با احساس هماهنگی ، به عنوان ابزارهای درمانی با کاربردهای پزشکی مختلف مورد پذیرش قرار گرفته اند.
رنگ های اصلی را می توان با رنگ های ثانویه مخلوط کرد و رنگ های متفاوتی را به دست آورد، که رنگ های سومین نامیده می شوند. رنگ ها مکمل یکدیگر در گراف هستند.
هر جفت رنگ ها مکمل یکدیگر هستند و یک رنگ خنثی تولید می کنند.هر فردی رنگ ها را سرد یا گرم می بیند.اگر نمودار رنگ را می بینید, معمولاً رنگ های سرد، در رنگ های آبی و سبز هستند و رنگ های گرم در سمت نارنجی و قرمز قرار دارند.رنگ ها حالت خاصی از ذهن به ما می دهند, می تواند ما را تشویق کند, می تواند ما را خوشحال کند, می تواند باعث شود احساس امنیت و آرامش کنیم, می تواند توانایی تمرکز یا به یاد آوردن چیزهای دلپذیر را افزایش دهد.
رنگ هایی هم وجود دارند که ما را افسرده می کنند, اجازه دهید چیزهای غم انگیز را به خاطر داشته باشید, می توانند خسته کننده باشند یا بعد از مدتی آزاردهنده شوند.ما باید این موضوع را وقتی که رنگ های خود را انتخاب می کنیم, در نظر بگیریم.
بالاخره ما کسانی هستیم که در خانه هستیم و خیلی مهم است که در مورد آن احساس خوبی داشته باشیم.